Gericht selecteren en aanwerven in ‘no time’

3ClicksAway is hét platform voor werkzoekenden en werkgevers op zoek naar een duurzame match, waarbij we geloven dat iedereen een plaats heeft op de arbeidsmarkt.

Ontdek als werkgever nieuwe werknemers: ze zijn gescreend, hebben een goede basiskennis van jouw sector en een puike werkhouding. Alle kandidaten zijn door ons voorbereid to get the job done.

Van elke kandidaat krijgt u reeds de gegevens die voor u als werkgever nuttig zijn bij uw selectie. Maak een match en kom zo in contact met een professionele arbeidscoach. Samen brengen jullie deze match tot een goed einde.

Het is snel!

Het is mogelijk met niet meer dan drie muisklikken een geschikte kandidaat voor uw vacature te vinden!

Professionele begeleiding bij de match!

Van zodra je contact opneemt, kom je terecht bij onze professionele arbeidscoaches. Zij zullen de match waar maken en opvolgen waar nodig.

Volledig kosteloos!

Heel het proces en match is volledig kosteloos voor zowel de werkzoekende al de werkgever. 3ClicksAway is vrij van commerciële acties en vraagt geen bijkomende verplichtingen.

 

Wie zijn 3clicksAway?

3ClicksAway is een initiatief van GATAM vzw en de Werkplekarchitecten.
De werkplekarchitecten zijn zelfstandige, niet-winstgedreven organisaties die actief zijn op het vlak van opleiding, coaching en werkplek intensieve begeleiding.
Zo kunnen we u als werkgever zoveel mogelijk sterke gemotiveerde kandidaten voorstellen. Dit in verschillende sectoren in heel Vlaanderen.
De website is opgenomen in het project Exclusief Inclusief, dat wordt gefinancierd door het Europees Sociaal Fonds (ESF) en de Vlaamse Overheid.

 

 

Exclusief Inclusief     GATAM   de WPA's

BLM Genk      MentorVZW      Kopa     Synkroon

Weerwerk        Argos VZW          De poort     IVOC

 

    STW         Jobroad    Alternatief         VZW de Sluis

Getuigenissen