Gericht selecteren en aanwerven in ‘no time’

3ClicksAway geeft u een heldere kijk op tientallen geselecteerde kandidaat-werknemers in verschillende vakgebieden waarvan de motivatie en arbeidsattitudes uitgebreid getest werden.

Van elke kandidaat krijgt u een foto, de voornaam, leeftijd en enkele andere gegevens. Onderaan krijgt u via een ‘Talentpas’ alle gegevens die voor u als werkgever nuttig kunnen zijn bij uw selectie.

Uw interesse gewekt? Neem dan zeker contact op. U kan uw bedrijfsgegevens invullen en als bericht verzenden. Uw gegevens komen terecht bij de arbeidsbemiddelaar van de door u geselecteerde kandidaat.

Eens geregistreerd als werkgever wordt contacteren of selecteren van een kandidaat nog eenvoudiger. Met één enkele klik kan u via "snel contact" een webformulier verzenden aan onze bemiddelaars die u zo snel als mogelijk contacteren. 

Snel

Het is mogelijk met niet meer dan drie muisklikken een geschikte kandidaat voor uw vacature te vinden!

Keuze verfijnen?

U kan selecteren op regio én op sector. Inmiddels hebben we een bijna volledige Vlaamse dekking, van West Vlaanderen tot Vlaams Brabant én Antwerpen! 

Wie?

3ClicksAway is een initiatief van Werkvormm vzw met financiële ondersteuning van de provincie Antwerpen. Operationeel werken wij samen met verschillende organisaties van de Werkplekarchitecten én met VDAB om u als werkgever zoveel mogelijk sterke gemotiveerde kandidaten te kunnen voorstellen. Dit in verschillende sectoren in heel Vlaanderen

 

 

Getuigenissen